Welcome!

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje.

0

Milyen fizetési egységet tudunk kiválasztani hirdetés létrehozásánál?

Által
Nagy Alexandra
felé 2019. 10. 18. 16:01 45 nézetek
  • Ft/ óra

  • Ft/ nap

  • Ft/ hó

  • Megegyezés szerint 
    Az utóbbi kategóriát abban az esetben válasszátok, ha például egyéni bérigényt kell megjelölni a diáknak vagy interjú után derül ki az órabér, esetleg az előbbiektől eltérő, pl. egy fordítási munkánál Ft/karakter fizetési egységre van szükségetek. 

  • Flag

Ön válasza

Kérem próbáljon meg lényegre törő választ adni. Ha a válaszhoz vagy kérdéshez észrevételt fűzne hozzá, csak használja a megjegyzés eszközt. Kérem vegye figyelembe, hogy bármikor korrigálhatja a válaszait - nem szükséges kétszer válaszolnia ugyanarra a kérdésre. Ugyanakkor, kérem ne felejtsen el szavazni - ez tényleg segít a legjobb kérdések és válaszok kiválasztásában!

Tájékoztatjuk

Részletek erről a közösségről

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje. Olvasd az irányelveket

Kérdés eszközök

1 követő(k)

Statisztikák

Megkérdezett: 2019. 10. 18. 16:01
Látható: 45 idők
Utoljára frissítve: 2019. 10. 19. 5:59