Welcome!

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje.

0

Hogyan tudok állást törölni? - új funkció - munkák/állások archiválása

Által
Meló-Diák Hálózat
felé 2019. 10. 19. 5:53 78 nézetek

Sziasztok!


Új funkciót élesítettünk a héten. A sokak által várt archiválási funkció elkészült. A "Toborzás" menü alatt találtok egy új menüpontot "Archívum", ami egy lomtárként működik. Ide kerülnek az általatok archivált elemek és innen állíthatóak vissza.Egy munkát az adatlapján a Dokumentumok melletti "Aktív" gombra kattintva tudtok archiválni. Tömegesen pedig a lista nézetben egyszerre több állás kijelölésével. A lomtárból egyetlen kattintással visszatudjátok hozni a már megszokott módon:Ha plusz kérés, hiba vagy észrevétel van, akkor jelezzétek kérlek!

  • Flag

Ön válasza

Kérem próbáljon meg lényegre törő választ adni. Ha a válaszhoz vagy kérdéshez észrevételt fűzne hozzá, csak használja a megjegyzés eszközt. Kérem vegye figyelembe, hogy bármikor korrigálhatja a válaszait - nem szükséges kétszer válaszolnia ugyanarra a kérdésre. Ugyanakkor, kérem ne felejtsen el szavazni - ez tényleg segít a legjobb kérdések és válaszok kiválasztásában!

Tájékoztatjuk

Részletek erről a közösségről

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje. Olvasd az irányelveket

Kérdés eszközök

2 követő(k)

Statisztikák

Megkérdezett: 2019. 10. 19. 5:53
Látható: 78 idők
Utoljára frissítve: 2019. 11. 19. 13:10