Welcome!

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje.

0

Hirdetés és jelentkezők megjelölése, színezése

Által
Nagy Alexandra
felé 2019. 11. 19. 13:09 46 nézetek

Toborzás menüponton belül, van arra lehetőség, hogy a hirdetéseket színnel megjelöljük, ezzel különböztessük meg egymástól. Ez a színezés teljesen szubjektív, mindenki egyedileg tudja használni. A hirdetés dobozának jobb sarkában látható 3 pontot ha lenyitjuk, megjelenik a színválaszték.Ugyanígy a hirdetésen belüli a jelenktezőket is meg tudjuk jelölni. Ha kiválasztjuk a színt, a doboz bal oldalát jelöli. 


  • Flag

Ön válasza

Kérem próbáljon meg lényegre törő választ adni. Ha a válaszhoz vagy kérdéshez észrevételt fűzne hozzá, csak használja a megjegyzés eszközt. Kérem vegye figyelembe, hogy bármikor korrigálhatja a válaszait - nem szükséges kétszer válaszolnia ugyanarra a kérdésre. Ugyanakkor, kérem ne felejtsen el szavazni - ez tényleg segít a legjobb kérdések és válaszok kiválasztásában!

Tájékoztatjuk

Részletek erről a közösségről

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje. Olvasd az irányelveket

Kérdés eszközök

1 követő(k)

Statisztikák

Megkérdezett: 2019. 11. 19. 13:09
Látható: 46 idők
Utoljára frissítve: 2019. 11. 19. 13:09